Joalis-terápia

Élet toxinok nélkül = Egészség

„A méreganyagoktól megszabadított testnek nincs miért megadnia magát a betegségekkel szemben. Ez egy igen egyszerű gondolat, de jelentősége óriási.” /Dr. Josef Jónás/

A módszer lényege a toxinmentesítés, azaz a szervezetet terhelő méreganyagok eltávolítása a sejtekből információs, gyógynövénytartalmú készítményekkel, ezzel támogatva az immunrendszer munkáját. Immunrendszerünk egy adott napon a toxinok bizonyos hányadát képes eltávolítani szervezetünkből, a maradékkal nem boldogul, másnap minden kezdődik elölről és napról napra maradnak terhelések, melyek folyamatosan halmozódnak. A méreganyagok negatív irányba befolyásolják a hormonrendszert, idegrendszert, immunrendszert, valamint a keringési-, emésztő- és kiválasztó szervrendszerek működését.

A terápiát egy állapotfelmérés, úgynevezett vegetatív funkcionális teszt előzi meg, mely a pszicho-fiziológiai állapotváltozások érzékeny mutatója.

A Joalis-módszer alkalmazási területei:
- prevenció
- krónikus egészségügyi problémák felszámolása

A Joalis készítmények semmiféle mesterséges vegyi anyagot nem juttatnak a szervezetbe és önmagukban nem távolítanak el toxinokat, csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az öngyógyító képességeinek felhasználásával önmaga szabadulhasson meg az élő, élettelen és pszichés méreganyagoktól.

További hasznos információk elérhetősége:
www.joalis.hu
www.frekvencia.ewk.hu
www.vntv.hu


(Fenti megállapítások nem helyettesítik az orvosi diagnózist, a kezelések nem szolgálnak betegségek gyógyítására, de segítenek megőrizni az emberi test általános egészségi állapotát.)

„Mindenben jól legyen dolgod, és légy egészséges,
amint jó dolga van a lelkednek!”
(3Jn 2)