Tapasztalatok

Emésztési panaszok

Évtizedek óta fennálló emésztési panaszaim megszűntek néhány Joalis-kúra után. Korábban az étkezések után diszkomfort érzésem volt, puffadtam, de ami a legrosszabb volt, az a sok hasmenés.
(A.L)

Fogyás

Fogyni ugyan nem akartam - bár tudtam, hogy az utóbbi évek során felszedtem néhány kilót - de a Joalis-méregtelenítés mellékhatásaként leadtam 6 kg-ot. Ennek több mint 3 éve, azóta állandóan ugyanannyi vagyok, mindegy, hogy mennyit eszem. (Igaz, hogy a kúrákat gyakorlatilag folyamatosan végzem).
(P.I.)

Magas vérnyomás

Makacs magas vérnyomásom a Joalis és a Zapper kezelések hatására normalizálódott. Hónapokkal később visszatért - én is „visszatértem” a bevált módszerekhez.
(K.E.)

Autoimmun betegség

Kórházi kezelésem alatt autoimmun betegséget állapítottak meg nálam. Ellenőrzésre néhány hónap múlva került sor, közben szedtem a Joalis-cseppeket. Az újabb leletem negatív lett!
(M.A.)

Nyiroködéma

A nyiroködémámat kezelő szakorvos javaslatára kerültem anno Borihoz nyirokmasszázsra. – Azóta is hálás vagyok. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint a nyiroködémára nincs gyógymód. Annyit tehetünk, hogy rendszeres terápiával szinten tartjuk a betegséget. Az orvosom javaslata a kompressziós harisnya viselése és rendszeres manuális nyirokdrenázs volt. Így kezdetben hetente 2x, majd hetente 1x, mostanság pedig 2 hetente 1x járok masszírozásra.
Bori javaslatára egy toxinmentesítő terápiát, a Joalis-cseppeket is bevetettük, hogy a nyirokrendszerben felhalmozódott méreganyagok mielőbb távozzanak a szervezetemből. Szintén az ő javaslatára étkezési megszorításokat is alkalmaztam, mert a rosszul megválasztott táplálékkal igen sok méreganyagot vesz fel a szervezet. Néha érzek még némi viszketést, ill. feszülést a lábfejemben, de ez össze sem hasonlítható azzal a fájdalommal, és nagymértékű lábdagadással, ami miatt anno orvoshoz fordultam.
(Kriszti, 43 éves)

Depresszió és pánikbetegség

Korom előre haladtával egyre többször voltam depressziós, és az orvosi kezelések során megállapították a pánikbetegséget is. Gyógyszeres kezelésben is részesültem, de azok mellékhatásait sajnos nem tudtam kezelni, ezért fordultam Borihoz. Már több éve folytatom a Joalis méregtelenítést, melyet néhány hónapja az Energy termékeivel egészítettünk ki. Nem gondoltam volna, hogy nekem még valaha jó kedvem lehet.
(Z. B., 73)

Emlő-elváltozás

A nyiroködémámat kezelő szakorvos javaslatára kerültem anno Borihoz nyirokmasszázsra. – Azóta is áldom a nevét emiatt. 😊
A nyiroködémát szépen kordában tartottuk, amikor egy egyszerű mammográfiai és ultrahang szűrővizsgálat leletén a „kóros képlet az emlőben” diagnózis szerepelt. Plusz az, hogy javasolt a mintavétel és a szövettani vizsgálat, hogy meg tudják állapítani, jóindulatú, vagy rosszindulatú képletről van-e szó.
Először nagyon megijedtem, aztán arra jutottam, hogy nem engedem meg a mintavételt. Ódzkodok minden olyan külső beavatkozástól, ami megbolygatja a szervezetet, és tartottam tőle, hogy pont azzal kutyulnak össze valamit ott bent.

Kértem az orvosoktól és a családomtól 2 hónap gondolkodási időt, Boritól pedig egy állapotfelmérést és speciálisan erre a problémára a „Joalis-koktélt”. 😊
Kivétel nélkül mindenki le akart beszélni, mondván, hogy egy ilyen szituációban 2 hónap nagyon sok idő, én viszont úgy éreztem, hogy erre van szükségem. Minden nap úgy vettem be a Joalis cseppjeimet, hogy „ettől rendben lesz minden”.

2 hónap után ismét elmentem szűrésre. Ha nőtt volna az elváltozás, vagy csak ugyanakkora maradt volna, elmentem volna a mintavételre, de a kontroll vizsgálaton nem találtak semmilyen kóros eltérést. Óriási kő esett le a szívemről. Konkrétan sírva fakadtam a vizsgáló ágyon. Szegény doktornő nem is nagyon értette, hogy miért, hiszen nincsen semmi probléma. 😊
Így nekem már bizonyított ez a módszer, és azóta is folytatom a szervezetem tisztítását.
(Kriszti, 43 éves)